Loading

Vier landen toernooi Jong Oranje Heren Terrassa, 5 t/m 10 juli 2021

Welkom

Via deze pagina kan je via foto's en korte verslagen meegenieten van de wedstrijden van de 🇳🇱 Jong Oranje Heren op het vier landen toernooi dat van 5 t/m 10 juli 2021 op Club Egara in Terrassa plaatsvindt, ook als je niet in Terrassa bent 😉. Gedurende het toernooi vullen we de pagina steeds aan, kom dus zeker nog een keertje kijken!

Heb je vragen over de foto's, wil je ze gebruiken of wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Kijk dan onderaan deze pagina. Daar vind je mijn contactgegevens 🌐 en kan je ook laten weten of je deze pagina 🤩 vindt.

Het vier landen toernooi

Jong Oranje Heren bereidt zich voor op het WK dat eind november in India plaats vindt. Het vier landen toernooi is een belangrijk onderdeel van deze voorbereiding. 🇳🇱Jong Oranje speelt tegen de U21-teams van 🇪🇸 Spanje, 🇧🇪 België en 🇩🇪 Duitsland. Het programma voor de Jong Oranje Heren ziet er als volgt uit:

Club Egara, Terrassa

Maandag 5 juli, 🇳🇱 Nederland - 🇪🇸 Spanje

De eerste wedstrijd is tegen Spanje U21. Jong Oranje komt in het eerste kwart al snel op een 0-2 achterstand. In het tweede kwart herstelt Nederland zich en scoort de aansluitingstreffer, ruststand 1-2. Na de rust controleert Jong Oranje de wedstrijd en komt via 4-2 en 4-3 op een 5-3 voorsprong. In het vierde laatste kwart onderscheid de keeper van Jong Oranje zich door een strafbal te stoppen. Zes minuten voor tijd scoort Spanje nog de 5-4, waarna Nederland het hoofd koel houdt en de wedstrijd uitspeelt. Eindstand 5-4.

Nederland en Spanje (U21)
Jong Oranje was succesvol uit de strafcorner (3 doelpunten)

woensdag 7 juli, 🇧🇪 België - 🇳🇱 Nederland

De tweede wedstrijd op het programma is tegen België. Jong Oranje komt in het eerste kwart op een 1-0 achterstand. In het tweede kwart loopt de achterstand op tot 2-0. Daarna wordt er niet meer gescoord. Eindstand 2-0 voor België.

(Klik op een foto voor een vergroting)

Donderdag 8 juli, 🇩🇪 Duitsland - 🇳🇱 Nederland

Jong Oranje speelde tegen Duitsland zijn beste wedstrijd van het toernooi. Helaas waren de Duitsers effectiever in het afronden van de kansen die ze kregen. Jong Oranje vocht zich elke keer terug van een achterstand, maar in de slotminuten scoorde Duitsland de winnende treffer. Eindstand 4-3 voor Duitsland, waardoor Jong Oranje zaterdag de troostfinale speelt tegen Spanje.

Weer eens wat anders dan in de kleedkamer 😅
Wat een rush... 💪🏻🏑🤩 (klik op een foto voor een vergroting)

Zaterdag 10 juli, 🇳🇱 Nederland - 🇪🇸 Spanje

...bij Het Wilhelmus, voorafgaand aan de wedstrijd...

De strijd om de derde plaats in het vier landen toernooi tussen Nederland en Spanje. Deze keer voorafgegaan door de volksliederen, wat altijd een mooi moment voor beide teams en het publiek oplevert. In de wedstrijd is het - net als afgelopen maandag - Spanje dat de score opent in het eerste kwart. Aan het einde van het tweede kwart leidt Spanje na een 0-3 voorsprong uiteindelijk met 1-4. Halverwege het vierde kwart brengt Jong Oranje de score op 2-4, wat uiteindelijk ook de einduitslag is. Jong Oranje eindigt daardoor als vierde (en laatste 😓) in het vier landen toernooi.

Aan het einde van het tweede kwart was er veel discussie met de scheidsrechters over het niet kunnen uitspelen van de strafcorner. Zoals meestal, leidde dit niet tot een ander besluit...

...ondertussen op het veld...
Vastberaden weer het veld in 💪🏻🏑🔥

Het toernooi zit erop voor Jong Oranje...

...waarna in "besloten kring" nog even een korte evaluatie volgt...

...en er gelukkig alweer gelachen kan worden voor de teamfoto 😅

Jong Oranje Heren, Terrassa, juli 2021

Over deze pagina

Tot zover dit fotoverslag van de wedstrijden van 🇳🇱 Jong Oranje Heren op het vier landen toernooi in Terrassa van 5 t/m 10 juli 2021. Heb je vragen over de foto's of wil je deze op een publieke of commerciële website gebruiken, neem dan eerst contact met mij op. Je vindt mijn contactgegevens via onderstaande link en helemaal onderaan deze pagina.